Pimp my grill

Kauhukeittio.fi BBQ sivusto
pimpmygasgrill

”Jos se savuaa, siitä tulee hyvää”

Vaikkakin hiilillä savustaminen onnistuu helposti ja savua muodostuu naapureille asti, kaipaa myös parila lisää soundia. Hankin kaasugrilliin tuollaisen pienen savustushässäkän ja pellettejä (mm. Hickory & Jack Daniels). Ensimmäiset testit kaasugrillissä ei oikein onnistunut, mutta muutaman testioluen jälkeen saatiin purkista rehvakkaat savut.

Ehdin jo manaamaan koko systeemin ja ostamaan pihalle myös Weberin, kunnes keksin rautasahalle töitä. Sahailin keskimmäisen polttimon päällä olevaan valurautaritilään paikan pikku savukaverille. Näin ollen purkki istuu suoraan lämmönjakolevyn päällä ja on lähempänä liekkiä, jolloin savun muodostus alkaa huomattavasti nopeammin. Pitää vielä testailla, joska nappaa levyn kokonaan pois ja laittaa purkin suoraan polttimon päälle. Tosin nyt ennen savun muodostusta pääseen aloittamaan esim. kasvisten grillaamisen ennen lihaan siirtymistä.

Tänään testiin pääsi Jack Daniels -savussa pariloitua härkää. Mausteena mustapippuri ja suola. JD antaa lihaan kyllä erikoisen hyvän soundin. Tästä tuli vakiovieras Kauhukeittiöön.

Mainokset

2 vastausta to “Pimp my grill”

  1. […] on oma, erillinen savustuslaatikko tai sen voi hankkia myös jälkeenpäin. Tämä seuraava tuunaus toimi aikoinaan erinomaisesti Landmanin grillille. Savustuslaatikon ansiosta grillaaminen on helpoa ja savuaromi tuo ruokaan mukavasti twistiä! […]

  2. […] on oma, erillinen savustuslaatikko tai sen voi hankkia myös jälkeenpäin. Tämä seuraava tuunaus toimi aikoinaan erinomaisesti Landmanin grillille. Savustuslaatikon ansiosta grillaaminen on helpoa ja savuaromi tuo ruokaan mukavasti twistiä! […]

Heitä lisää löylyä!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: