Savuomenakanaa & juustopaprikaa

Kauhukeittio.fi BBQ sivusto

Kanalle chiliä, paprikalle juustoa

Broiskun lihat kot-kot-kotvasen ennen grillaamista huoneen lämpöön, sutaise pintaan Blairin mietoa Jalapeno-Tequila -chilikastiketta. Leikkaa suippopaprikat kahtia ja poista siemenet. Leikkaa makujesi juusto sopiviksi paloiksi. Grillaa paprikoille väriä, sekä raitaa ja nosta lämpöhyllylle ulkokuori alaspäin. Grillaa kanat ja heitä loppuvaiheilla juustot paprikaveneisiin sulamaan. Sutaise kanoille loppuvaiheilla Savuomenaa ja tarjoile!

Savuomena -kastike on kyllä makoisaa. Vaikkakin kyseessä on chilikastike, on maku miedon puoleinen. Samoin Blairin Jalapeno on erittäin raikas ja monikäyttöinen chilikastike – Helvetinköökin vakiintunut pöytämauste. Aromia voisi vielä hakea kirsikka- tai omenapuun savulastuista, joskin loppuvaiheen Savuomena glaseeraus antaa kanoille pikanttia pärinää! Kolme deviliä lienee kyllä liian alakanttiin

Mainokset

Heitä lisää löylyä!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: