Smoked Hot Dogg

Kauhukeittio.fi BBQ sivusto
hot_dogg2

Smoked Lord Of The Rings Hot Dogg

Olen henkeen ja vereen burgerimiehiä. Miltein ainoa paikka, jossa tulee hodaria kiskottua on Ikea ja sekin on yleensä laiha lohtu kahden kerroksen tetsaamisesta ja vaimon tyhjentäessä pankkitilin kynttilöihin, sekä muuhun ”tätä tarvitaan” -kamaan. Hodarit noudattelee samaa kaavaa burgereiden kanssa – hyvät rakennustarpeet ja yhdistellään makuja omien mieltymisten mukaan. Burgeri, hodari – pizza, seksi – aina putoaa, vaikka ei huippuja nähty. Helpointa on nakata nakki ja sämpylä mikroon, sinappia päälle ja ääntä kohden. Vai höyrytätkö nakit, lisäätkö vähän muutakin, kuin pelkän sinapin kylkeen?  Entä oletko koittanut hodareita grillin kautta? Suosittelen – maku ja fiilis ottaa jälleen askeleen eteenpäin. Burgerin sielu löytyy pihvistä – hodarin nakista. Osta mieluummin jotain bulkkikamaa parempaa, frankfurttereita tai esim. chilinakkia. Hodari ottaa tätä kautta luonnetta aivan eri lailla. Mikäli mahdollista – riipaise nakki savustimen kautta ja hodariin tulee sellaista asennetta, johon et liiemmin törmää!

Seuraava setti on yksinkertaisuudessaan nerokas ja maistuva resepti. Helppo valmistaa monin eri tavoin ja tuunautuu omiin makumaailmoihin sopivaksi pienellä hienosäädöllä.

Smoked Lord Of The Rings Hot Dogg

  • frankfurttereita tai muuta makoisaa nakkia
  • hodarisämpylää
  • punasipulia
  • pekonia
  • suolakurkkua
  • sipulirenkaita
  • Dijon -sinappia
  • BBQ -kastiketta (optional)

Hienonna punasipuli ja slaissaa suolakurkut. Viipaloi pekoni pieneksi ja käristä pannulla. Siirrä pekoni talouspaperille ja painele kuiviksi – siirrä sivuun odottamaan. Pekoni jää kuivaksi ja rapeksi, tuoden luonnetta hodariin. Ujuta nakit sipulirenkaiden läpi odottamaan löylyä. Pitää varmaankin tukusta hakea astetta parempia renkaita, mutta ihan rouheeta tulee myös lähikaupan renkaista. Savustin päälle, hieman savupellettejä ja 30 min löylyä. Nakit alkaa napsua auki ja sipulirenkaat ottavat väriä. Vaihtoehtoisesti voit roustaa nakit renkaineen uunissa n. 200-220 asteessa, kunnes nakki ja renkaat ottaa pintaa. Tai pyöräytä setti grillin kautta. Voit myös käristää pelkät nakit pannulla.

Halkaise sämpylä, mikron kautta hieman lämpöä ja sipulirengas-nakkia väliin. Alle hieman käristettyä pekonisilppua, päälle hieman sinappia, kurkkuslaisseja ja punasipulihaketta. Riipaise pintaan hieman BBQ -kastiketta halutessa ja ääntä kohden! Hymy nousee korviin, sen verran hyvää settiä, että ei voi kuin myhäillä. Mitähän versiota tästä vielä pystyykään väsäämään!

4 devils

Mainokset

Heitä lisää löylyä!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: