Smoky Blue Burger

Kauhukeittio.fi BBQ sivusto
blue_burger

Pelkistetty sinihomejuusto pekoniburgeri

Tänään jyrätään siniset ja grillaustestiin pistetään pelkistetty, sinihomejuustolla täytetty pekonihampurilainen. Monesti tulee ahdettua burgeri täyteen, joskin makuahan se tuo. Pelkistetään hommaa ja keskitytään burgerin sieluun eli pihviin. Esivalmisteluna ennen pihvejä savustettiin pekonia, joka sopii lisukkeeksi miten päin tahansa.

Smoky Blue Burger

  • ryhdikästä lihaa
  • sipulia
  • Aura -juustoa
  • savustettua pekonia
  • suolakurkkua
  • BBQ -maustetta & mustapippuria
  • burgeripullaa

Tee burgeripihvit ja läjäytä keskelle ronski pala sinihomejuustoa. Juusto antaa muikean maun ja lisää pihviin mehukkuutta. Päälle vähintään puolen senttiä paksu sipuliviipale, taittele hieman reunoja, jotta sipuli pysyy pihvissä. Mausta BBQ -mausteella toiselta puolelta ja mustapippurilla kauttaaltaan. Grillaa suoralla, ensin sipulipuoli, kunnes ottaa väriä – käännä hetkeksi toiselle puolelle ja siirrä sen jälkeen epäsuoralle kypsymään. Kasaa burgeri – alle suolakurkkua, pihvin päälle vain savustettua pekonia. Tosin – tässä kohden – tyyli on vapaa eli makuja sinne burgeriin, mikäli näin haluaa. Pelkistettynä burgerista tulee esiin itse pihvi ja savuinen pekoni. Aurajuusto ja sipuli toimii erinomaisesti!

blue_burger2

3 devils

Mainokset

Heitä lisää löylyä!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: