Kauhukeittiö on tullut tiensä päähän

Kauhukeittio.fi BBQ sivusto

Täältä voi saada juomaa!!!!

Osallistu kehittämiseen, osallistu arvontaan!

Kauhukeittiö nykyisellään on tullut tiensä päähän. Nykyisellä menolla sivusto varmasti pysyisi verkossa, mutta se ei palvele sitä tarkoitusta, johon se alunperin on tarkoitettu. Haluamme fiilistä. Hyviä hetkiä ja muistoja. Onnistumisen riemua. Uusien ideoiden, asioiden, makujen löytämisen ainutlaatuista uutuuden viehätystä. Fiilispuolen lisäksi sivusto pitää olla helppo käyttöinen. Sen pitää olla innostava, se aktivoi lukijan tekemään asioita haaveilun sijaan. Tällä hetkellä Kauhukeittiö ei sitä pysty tarjoamaan, joten on parasta lyödä kattilat naulaan. Tai käydä elämänsä tunnepitoisin paini siitä, jatkaako vai luovuttaako. Haluatko luovuttaa niiden asioiden kanssa, joita rakastat? Joiden ympärillä elämäsi viimeiset kuusi vuotta on pyörinyt. Niitä asioita, jotka ovat potkineet eteenpäin ja niitä asioita, jotka ovat auttaneet läpi muutaman vakavan burnoutin, sekä pidempikestoisen masennuksen? Yksi kollegani, jota arvostan todella korkealle kirjoittaa myös blogia ja olen vuosien varrella oppinut häneltä todella paljon asioita. On ehkä vain klisee sanoa, tartu hetkeen tai elä hetkessä. Kun sen vihdoin ymmärtää se kolahtaa. Kun viimein tajuat, että elämässä on muitakin ihmisiä, unohdat ylpeyden ja alat nauttimaan ympärillä jo olevista asioista, lapsista, ystävistä – olet tullut jo kenties vanhaksi, mutta Sinulla on vielä mahdollisuus. Tee sille merkitys.

Näiden asioiden pohjalta tein itseni kanssa sopimuksen Kauhukeittiön lopettamisesta. Sivusto ei voi jatkaa nykyisellään. On aika nostaa rimaa ja sitä on nostettava riittävästi. Olen koko lyhyen, ohikiitävän elämäni ollut kilpailuhenkinen, joka elää haasteista. Tästä syystä oma tavoite on asettettava riittävän korkealle tarjotakseen riittävää haastetta ja jotka toteutuessaan potkii sen tason fiiliksillä, että olet valmis panostamaan niihin määrällisesti ja laadullisesti.

Auta ja osallistu!

Osa teistä onkin jo löytänyt uuden sivuston, joka vielä tosin on rakennusvaiheessa. Uuden sivuston kautta Kauhukeittiö jatkaa eteenpäin. Ja tässä kohden pysähdyn – ja nöyrästi kysyn jokaiselta mielipidettä. Jos nyt olet lukenut tähän asti, uskon, että tulet käymään sivuilla vielä uudestaan. Mitä etsit, mitä et löydä – miksi tulisit uudestaan ja uudestaan?

 • Kerro kehitysideoita, mitä kaipaat, mitä sivuille toivoisit
 • Kerro mielipiteesi – miksi koko sivusto pitäisi lopettaa
 • Saa myös antaa palautetta, mikäli jossain on jo onnistuttu

Näin osallistut

 • Kirjoita ideat, palautteet, risut tai ruusut tämän kirjoituksen kommenttiin tai Facebookin sivuille DevilChef tai Kauhukeittiö
 • Voit myös osallistua sähköpostilla, mikäli sosiaalisessa mediassa avautuminen mietityttää (devilchef (at) kauhukeittio.com)
 • Kaikkien kommentoijien, ideoiden jakajien, dissaajien ja tsemppaajien kesken arvotaan 3 kpl lahjakortteja (arvo 20€)
 • Osallistua eli kommentoida saat miten paljon tahansa ja vaikka kaikissa medioissa – kaikki huomioidaan
 • Aikaa on tulevan huhtikuun loppuun asti, jolloin uusi sivusto pitää olla jo iskussa

Ja miksi näin?

No suoraan sanoen. Sivusto elää vain niin kauan, kuin Te sitä haluatte. Tottakai se on itselleni suurin intohimo tällä hetkellä, mutta haluan jakaa kaikki nuo ainutlaatuiset hetket kanssanne. Näitä asioita ei tehdä rahasta, näitä tehdään rakkaudesta. Intohimosta ja rakkaudesta lajiin. Olen aina sanonut, että mikäli onnistun tartuttamaan edes ripauksen hyvää mieltä, onnistumisen fiilistä – olen onnistunut. Tämä on myös kaiken tekemisen perusta jatkossa.

Pyydän siis nöyrästi apuasi, mielipidettäsi – niin hyvässä tai pahassa, mutta ennen kaikkea haluan palautetta. Laita jakoon, kerro mielipiteesi, vaikuta ja osallistu vaikka pelkästään arvontaan. Kyllä – siitä tulee ripaus hyvää mieltä ja siksi Kauhukeittiö jatkaa!

Henkka Kallio / Kauhukeittiön DevilChef

Kauhukeittiö - BBQ since 2007

Mainokset

14 vastausta to “Kauhukeittiö on tullut tiensä päähän”

 1. […] Kauhukeittiö lupasi keväällä laittaa matkaan nestemäisiä lahjakortteja kommentein tai sähköpostilla kehittämiseen osallistujien kesken. Lahjakortit ovat tuossa nyt maustuneet riittävän pitkään, joten laitoimme kaksi niistä arvontaan, sekä yksi itseoikeutetusti parhaasta palautteesta. Lahjakortti ovat voimassa vuoden verran ja arvoa kussakin on ladattuna 20€. Korteissa lukee Alko ja lähtevät matkaan kirjattuna, kunhan saan poimittua jokaiselta osoitetiedot. Toivottavasti päästään jatkossa laittamaan hyvää jakoon uudestaan. Hyvää kesän jatkoa kaikille! […]

 2. […] lupasi keväällä laittaa matkaan nestemäisiä lahjakortteja kommentein tai sähköpostilla kehittämiseen osallistujien […]

 3. Taitaa olla parempi lisätä lenkkeilyä... Says:

  Aivan loistava blogi, pelasti minut omissa grillikauden avajaisissani! Syöjät tykkäsi ja reseptit näytti vähän siltä että taitaa mennä koko kesä testaillessa ja grillatessa…

  Lisää vaan grillausvinkkejä/reseptejä näin kesän kunniaksi liikenteeseen! 🙂

 4. Devilsin kauhistuttava heittiö on kiinostanut alusta lähtien ja kiinostaa varmasti jatkossakin. Tosiaan nyt on ollut asiaa savustuksesta, mutta vois ottaa välillä esille myös ns. Köyhän miehen savustuksen? Itse olen paljon tehnyt safkaa kotona, kerrostalon syövereissä, savustuspusseilla, näillä saa uunimakkaraan, piffeille, kanalle, kanalle loistavan sivauksen, vuoan pohjalle vielä uhrilahjaksi tummaa olutta mistä jälkikäteen kastike ja miks ei ituhippeily tyylillä vaikka savustetun kasvisgratiinin, infernaalisen tietysti 🙂 en ole vielä porhaltanut uusia sivuja läpi pixeli pikseliltä, mutta koska ollaan aina tykätty niin ihanasta, p#rshiin polttavasta kapsaisiinistä, voisi uudelle sivulle lykätä pienen kohdan, missä tutustutaan muutamiin chileihin jotka soveltuu parhaiten ruoanlaittoon, jalopenosta, aji crystalin kautta vaikkapa, maultaankin nerokkaaseen, habaneroon.

  • Eiköhän chilipuolikin vielä saada kuntoon! Havahduin vasta hetki sitten vastaavan palautteen kautta huomioimaan myös uuniversiot. Asuin itse pitkään kerrostalossa ja muistan, kuinka hienoa oli päästä grillaamaan tai jo pelkästään avotulen ääreen.

   Kiitos palautteesta, pysykää taajuuksilla. Poimin tästä aivan varmasti parikin hyvää ideaa!

 5. Oma mielipide on että sivusto on vasta lähtenyt käyntiin tuon savustuksen myötä (smokey mountain) Suomessa kun ei liikaa ole BBQ blogeja, tälle blogille tosiaankin on tilausta jatkossakin. Mukava lukea variaatioita noista jenkkisapuskoista suomiraaka-aineilla. Vois ehkä itse enemmänkin kommentoida ja antaa palautetta, johtuu varmaan omasta laiskuudesta. Savustusta vaan lisää jatkossakin. Ja paljon.

  • Kiitos! Savustamista tulee lisää aivan varmasti. Talven aikana omaa kädenvääntöä mihin suuntaan mennä vai jatkaako ollenkaan. Taisi olla viimeinen niitti tuo Weberin savustin ja päätös sisällön tason nostamisesta. Hyvä, että löytyy tilausta.

 6. Ymmärrän, että jos olet tehnyt tätä pitkäänkin, tulee puutuminen tai kaipaa jotain uutta nostetta. Ilmeisesti koko homma on kuitenkin antanut sinulle todella paljon. Kirjoituksestasi jäi vähän vielä epäselväksi, että mitä todella kaipaat? Millä tavalla sivut ym eivät enää anna sinulle niin paljon? – Löysin sivuillesi jokin aika sitten ja mielestäni kotisivut ja facebook on parasta ruokakulttuuria mihin olen pitkään aikaan törmännyt. Koko fiilis ja ideat sivuilla on parasta antia pitkään aikaan! Ruoka maukasta, herkullista, tuhtia, ja erityisesti suomalaiselle grillikansalle parhainta antia ja tarpeellista uudistusta ainaisten grillimakkaroiden sijaan! Pidän kirjoituksistasi, asenteesta, kuvituksesta ja tekemisen meiningistäsi, – ja onhan sinulla laaja faniporukka kaiken lisäksi! – Siis, älä pistä hanskoja tiskiin..please..:´(

  • Kiitos.

   Hieman kryptisenä lähti eetteriin. Anteeksi. Nykyisellään Kauhukeittiö ei vaan ole riittävn selkeä ja myös tasoa on nostettava. Blogimuoto on hieman rauhaton, kuten yksi palaute kuului ja olen tästä samaa mieltä.

   Vanho blogi saattaa lähiaikoina saada tuoretta verta ja uutta näkökulmaa. Samaan aikaan yritän rakentaa pohjaa paremmin toimivalle sivulle. Vanhat jutut, kuvinee jää verkkoon uusien rinnalle. Vielä kun pahamaineinen oMppu toimittaa uuden työkoneen, ni pääsen vihdoin sivuja työstämäänkin.

   Ja pitäähän tässä välissä syödäkkin 🙂

   Hienoja palautteita, lisää saa pistää, toiveet pyritään toteuttamaan ja kritiikki avaamaan.

 7. Kiva blogi tämä on, ja olisi kelvannut luettavaksi tällaisenaankin 🙂 Mutta uudella sivulla näkisin mielelläni samaa tavaraa lisää, grillausta ja tulisuutta. Olisi myös kätevää, jos senkin saa listattua blogilistalle, ihan vain oman laiskuuden vuoksi, helpottaa seuraamista…

  • Kiitos. Eiköhän tuo blogilistalle linkity. Helpoin on tilata feedi esim. Bloglovin kautta tai suoraan meiliin. Itse allekirjoittanut huomasi samoja kehityskohteita, jotka viilataan kuntoon. Ja eikös se niin ole, että sisältö ratkaisee loppupeleissä. Oli sitten taustalla liekkiä tai ei. Samoilla linjoilla jatketaan, mutta homma tullaan tekemään aivan eri kulmasta. Stay tuned!

 8. Kiitos.

  Oma intohimo ei ole kadonnut mihinkään, päin vastoin – ideoita on vaan niin paljon, ettei ehdi mitenkään yksin toteuttamaan. Tuo toinen selfhosted sivusto piti tulla jo kauan aikaa sitten. Kun sen vihdoin sain aluille, huomasin, että nykyisen sisällön taso ja käytettävyys ovat sen verran kaukana omista tavoitteista, että vaihtoehtoja oli tasan kaksi. Lopettaa tai sitten nostaa oman rima niin korkella, että sen saavuttamiseen joutuu laittamaan kaiken peliin. Nykyinen – ihan oikea työnantaja, sekä pitkäaikaiset kollegani ovat opettaneet, että omalla tahdon voimalla voidaan luoda uskomattomia asioita. Pitää varmaan kaivaa jostain tuo puuttuva 10% vielä!

  Kiitos vielä palautteista, joita on tullut suoraan, lisää saa tulla ihmeessä. Arvostan suorasanaisuuttanne.

 9. Kyl se vaan niin on että tulee välillä kyllästyminen ja se intohimo katoaa. Itsellänikin meni vuosi täysin hukkaan kun etsi sitä motivaatiota. Mutta muutokset on aina hyvä asia. Pysy vaan linjassas. Ja grillaamiseen saat rakennettua varmasti kiksejä antavan sivuston. Ei siihen opi ikinä? Aina tulee uutta, kuinka voi tehdä paremmin. Pidä Henkka se 90 prosenttia, asennetta.

Heitä lisää löylyä!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: