Ribsit – kalvojen poistaminen

Kauhukeittio.fi BBQ sivusto

Lyhyt video, miten helposti ribseistä poistetaan kalvot ja alla muutama Kauhukeittiön vinkki!

  • ota ribsit huoneen lämpöön n. 30 min ennen käsittelyä
  • aloita ohuesta päästä
  • veistä ensimmäisen luun ja kalvon väliin – nosta/vivuta kalvo ylöspäin
  • kalvo lähtee käsin, mutta on todella rasvainan –> talouspaperi on jäätävä apuri

Ribsit kaipaa enää vain hieman hierontaa mausteella ja sen jälkeen ne ovat valmiita grillattavaksi, savustettavaksi tai voit lyödä ne uuniinkin. Nyrkkisääntö ribsien kanssa on hyvinkin yksinkertainen. Mitä enemmän annat rakkautta – sitä enemmän saat takaisin!

Hauskoja grillaushetkiä!

Kauhukeittiö – ribsejä suurella rakkaudella!

Mainokset

4 vastausta to “Ribsit – kalvojen poistaminen”

  1. Luin jostain että mitä suolaisempi Rub käytössä, sitä vähemmän aikaa saisi olla mausteseos ”lasittumassa” Ribbsien päällä. Tämä johtuu siitä että suola imee kosteutta itseensä. Erityisesti näiden Spare ribbsien kanssa, koska tuppaavat joskus kuivahtamaan varsinkin ohuemmissa versioissa.

    Oli muuten viikonloppuna tosi Sparet Wsm ssä. Tilasin lähikauppaan 4 kokonaista sian kylkeä. Väiski leikkasi nahat ja paahtopaistin irti. Irroittelin itse rintaluun ja rustot irti. Just ja just mahtuivat 57 aan sisälle. Oli hyvää.

    • Kyllä samainen käsitys on itselläkin. Laitan yleensä kuivamausteen n. puolisen tuntia ennen.

      Huh huh, pitää varmaan itsekkin tiedustella lihaa. On muuten nuo pienet mitä löytyy monestakin paikkaa Atrialta.

      • Aika nihkeästi lähtevät tilaamaan isoissa kaupoissa. Mitä itse välillä kysellyt. Tässä nää lähikaupat erottuu edukseen hyvällä palvelulla. Noi kylkipalat oli Atrialta. Ja tosiaan leveys oli trimmauksen(st. Louis cut) jälkeen x2 ellei jopa isompi kuin mitä tossa sun videolla. Jotenkin alkaa noiden st. Louis cut Ribbsien jälkeen tuntumaan, että jää itsellä ostamatta jatkossa noi kaupan rimpulat.

        Oon muutaman kerran tilannut kokonaisen sian selän. Väiski on leikannut ulkofileen irti ja ajanut vannesahalla selkärangan irti ylemmästä kylkipalasta (baby back ribbs). Välillä on kylkipala on ollut hyvällä leveydellä välillä taas aivan liian kapea. Mutta voi sitä lihan määrää hyvissä paloissa! Mut joo vähän arpapeliä on ollut, eikä oikein ole kehdannut jättää ostamatta kun on kerran oikein tilattu. Kylkipaloissa sen sijaan laatu pysynyt tasaisena.

        Jäi tärkein sanomatta tossa ekassa viestissä, kiitoksia hyvästä ja selkeästä videosta.

      • Kiitos! Katotaan mitä kaikkea sitä vielä ennen kesää ehditään kehittelemään. Työt vain hieman rajoittaa harrastusta.

        Pitää varmaan ihan todenteolla kartoittaa lähiseutua, mistä saa ja mistä löytyy lisäksi hyvä palvelu. Toistaiseksi joutunut tuosta lähikaupan tiskiltä osteleen, just noita rimpuloita. Veljekset Mattila oli kiinni lauantaina. Sulla on siellä täydellinen asenne päällä! Liekkiä vaan lisää!

Heitä lisää löylyä!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: