Hyvää vappua!

Kauhukeittio.fi BBQ sivusto

Kauhukeittiön DevilChef toivottaa kaikille lukijoille ja blogiin vahingossa eksyneille oikein hyvää vappua! Moni aloittelee grillauskautta ja samaa ollaan täälläkin tekemässä. Vaikka läpi talven ollaankin savustettu ja ajoittain Weberin Smoky Joella päräytetty kesäisiä tuoksuja ei grillaaminen ole vielä täysiä päässyt vauhtiin. Pari astetta lämpöä lisää, ni eiköhän se siitä! Joku lukijoista heitti joskus, että grillataan taas sitten kun tarkenee munasillaan. Liekö taas jokin yhteys lyhyeeseen viikonloppuun vai orastavaan grillikesään, koska blogipuolella oli melkein ryntäys ribsiohjeisiin. Paras nyrkkisääntö ribsien valmistukseen toimii myös parisuhteeseen – tarpeeksi rakkautta ja aikaa!

Mikäli joku ei ole vielä huomannut Kauhukeittiö on hieman uudistanut ulkoasuaan tämän blogin rinnalle. Osoitteesta: www.kauhukeittio.fi löytyy jatkossa enemmän reseptejä ja kaikkea muuta grillaukseen. Blogi jää aktiiviseksi edelleen, koska näitä liekkejä ei noin vain sammuteta. Uusilta sivuilta löytyy mm. videoreseptejä DevilChefin silmin ChefCam -näkökulmasta, joita putkahtaa myös Kauhukeittiön Tube -kanavalle.

Ja mikäli heitit kierroksen uudella sivustolla, vielä tänään ehdit heittämään mielipiteen lukijahaasteeseen ja osallistumaan arvontaan (3 kpl nestämäisiä lahjakortteja). Tarkemmin turinaa löytyy vielä täältä!

Hyvää vappua ja grillauden alkua!

DevilChef

Kauhukeittiö - BBQ since 2007

Kauhukeittiö – Ribs Got Love

Mainokset

Heitä lisää löylyä!

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: