DevilChef Henkka

chiiffi

Where’s Your Colours?

Kauhukeittiö -blogi sai alkunsa vuonna 2007, kun vihdoin aloin kirjoittamaan ylös erilaisia kokkauksiani ja raapustamaan myös muuta turinaa maailman menosta. Intohimo grillaukseen syttyi jo nuorena, mutta tuli pääsi irti vasta vuosia myöhemmin. Motto on edelleen: Grillaamisessa 10% on taitoa ja 90% asennetta, koska hyvällä asenteella pääsee jo hyvinkin pitkälle. Joka päivä pitää olla valmis oppimaan jotain uutta!

Kauhukeittiössä ruokaa laitetaan äijäasenteella, riittävän yksinkertaisesti. Etikettivirheet ovat arkipäivää ja aina ei mene, kuten Strömsössä! Grillaamisessa pitää olla riittävästi intohimoa ja hyvää fiilistä. Kauhukeittiö ei ole mikään tavallinen ruokablogi. Se on aivan jotain muuta. Tärkeintä on hyvä fiilis, yhdessä olo ja hyvä ruoka. Kauhukeittiö tallaa omaa polkuaan, varoen muiden varpaita ja tavoitteena tuottaa kaikille hyvää fillistä.

DevilChef – keittiöiden Ozzy Osbourne, ruokablogien Kauhukakara pitää liekit päällä edelleen ja tänä vuonna savustetaan, sekä etsitään sielunrauhaa todellisesta low & slow barbecuesta.  Rock with Me!

Kauhukeittio.fi BBQ sivusto

1devili

Mainokset
%d bloggers like this: